امروز: سه شنبه 4 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

سوئیچینگ رگولاتور 75 وات

سوئیچینگ رگولاتور 75 واتدسته: برق ، الکترونیک و مخابرات
بازدید: 14 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 82 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 32

یك رگلاتور ولتاژ مودری است كه یك ولتاژ تقریبا” ثابت را به عنوان ورودی دریافت می كند و به عنوان خروجی ولتاژی پایین تر از ولتاژ اولیه تحویل می دهد كه این ولتاژ خروجی در برابر محدوده مسیعی از تغییرات بار خروجی و یا ولتاژ ورودی ثابت می ماند و ب اصطلاح گوله شده است – البته در بعضی از انواع منابع تغذیه suntching ولتاژ خروجی حتی بالاتر از ولتاژ ورودی نی

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

سوئیچینگ رگولاتور 75 وات

یك رگلاتور  ولتاژ مودری است كه یك ولتاژ تقریبا” ثابت را به عنوان ورودی دریافت می كند و به عنوان خروجی ولتاژی پایین تر از ولتاژ اولیه تحویل می دهد كه این ولتاژ خروجی در برابر محدوده مسیعی از تغییرات بار خروجی و یا ولتاژ ورودی ثابت می ماند و ب اصطلاح گوله شده است – البته در بعضی از انواع منابع تغذیه suntching ولتاژ خروجی حتی بالاتر از ولتاژ ورودی نیز هست . یك منبع تغذیه ولتاژ ac را از منبع تحویل می گیرد و آن را كویی كند و سپس با استفاده از متغیر مناسب ورودی IC رگو لاتور فراهم می شود و در خروجی ولتاژ گوله شده را خواهیم داشت .

Ic  های رگولاتور ولتاژ در محدوده وسیعی از ولتاژهای خروجی موجود هستند . این Icها همچنین می توان برای هر ولتاژ خروجی دلخواه با انتخاب مقاومتهای خروجی مناسب بكار برد .

بلاگ دیاگرام یك منبع تغذیه معمولی در شكل نشان داده شده است . ولتاژ متناوب موجود (معمولا” 120v) به یك ترانسفورماتور متصل شده است كه سطح ولتاژ را بالا یا پایین می آورد ( معمولا” در مدارها  ولتاژهای پایین مورد نیاز است ) ولتاژ خروجی ترانسفورماتور به یك یكسو ساز نیم موج یا تمام موج ( عموما” تمام موج ) دیودی متصل است . خروجی یكسو ساز به یك فیلتر مناسب متصل است تا تغییرات و متاژاین ناجیه نرمتر شود . این ولتاژ كه با ripple  یا اعد جاج همراه است به عنان ورودی یك IC   رگولاتور ولتاژ مورد استفاده قرار می گیرد خروجی این IC ها در برابر تغببرات وسیع جریان با اعد جاج معیار كم همراه است.

  *   فیلتر ها

وجود مدار  در یكسو ساز برای تبدیل ولتاژ متناوب ورودی با میانگین صفر به سیگنال و تعارضی كه میانگین غیر صفر داشته باشد ضروری است . اما خروجی مدار یكسو ساز به هیچ وجه یك سیگنال dc خاص نیست البته برای مداری مانند شارژ كننده باطری ماهیت نوسانی سیگنال تا زمانی كه سطح dc  آن به شارژ معقول باطری بیان جامد اهمیت چندانی نخواهد داشت اما برای مداری مانند ضبط یك 1 رادیو فركانسهای غیر صفر موجود در ورودی در كار مدار اختلال ایجاد خواند كرد برای همین منظور ولتاژ تولید شده باید سپار نوح ترو دارای تغییرات كم تو نسبت به خروجی مدار مدار یكسو ساز باشد.

p-( 10)

*دكو لاسیون و ولتاژ     ripple

در این قسمت به طراحی چند معیار برای مقایسه كیفیت كار مدارهای فیلتر می پردازیم : شكل 2=   یك خروجی فیلتر ساده را نشان می دهد . خروجی این فیلتر دارای یك سطح dc و مقداری اعدجاج)    ( ripple می باشد اگر چه باطری عموما” دارای خروجی dc می باشد اما ولتاژ dc حاصل از یك سو سازی و فیلترینگ یك منبع متناوب دارای اعد جاج خواهد بود . هرچه مقدار این اعدجاج ها به نسبت سطح dc  كمتر باشد عملكرد مدار بهتر ارزیابی می شود .

فرض كنید بوسیله یك ولتمتر ولتاژ   dc و ac سیگنال خروجی را اندازه بگیریم . در این صورت تعریف می كنیم :

1-        

*  رگولاسیون ولتاژ ( voltage regulation)

عامل مهم دیگر ارزیابی كیفیت عملكرد بیك رگولاتور ولتاژ مقدار تغییرات ولتاژ خروجی در محدوده عملیاتی مدار می باشد . ولتاژ خروجی هنگامی كه از خروجی مدار جریانی كشیده می شود كمتر از حالت بی باری است . مقدار تییرات ولتاژ خروجی در حالت بی باری و یا بار كامل مورد توجه بسیار فرد ااستفاده كننده از منبع تغذیه خواهد بود .   این وجه عملكرد مدار با استفاده از تعریف زیر سنجیده می شود .

2-                                                

اگر مقدار ولتاژ بی باری با ولتاژ بار کامل مساوی باشد V.R برابر صفر خواهد بود که بهترین حا لت ممکن است . این مقدار نمایانگر این است که منبع تغذیه مورد نظر یک منبع تغذیه ایده آل است که در آن ولتاژ خروجی مستقل از جریان کشیده شده از منبع است . ولتاژ خروجی بسیاری از منابع با افزایش جریان خروجی آنها کاهش می یابد . هر چه مقدار کاهش این ولتاژ کوچکتر باشد درصد r.v کمتر است و عملکرد منبع تغذیه بهتر ارزیابی می شود .

* ضریب اعوجاج سیگنال یکسو شده:

اگرچه ولتاژ یکسو شده، یک سیگنال فیلتر شده نیست اما به هر حال دارای یک جزء dc و یک جزء ac است. بنابراین ما می‌توانیم این مقادیر dc و ac را محاسبه کرده و ضریب اعوجاج سیگنال یکسو شده نیم موج یا تمام موج را محاسبه کنیم. محاسبات نشان می‌دهند که سیگنال تمام موج دارای درصد کمتری از اعوجاج است و بنابراین نسبت به سیگنال نیم موج از کیفیت بهتری برخوردار است. البته درصد اعوجاج همیشه مهمترین عامل محسوب نمی‌شود. اگر پیچیدگی و یا هزینه مدار برای ما مهم باشند و درصد اعوجاج در درجه دوم اهمیت باشد یک سیگنال نیم موج نیز انتظارات را برآورده می‌سازد. هم‌چنین اگر مدار یکسوساز جریان کمی را به بار تحویل دهد و نیز یکسوساز موج قابل قبول خواهد بود. از طرفی دیگر وقتی می‌خواهیم منبع تغذیه حاصل کمترین اعوجاج ممکن را داشته باشد، بهتر است که کار را با یکسوساز تمام موج شروع کنیم، زیرا همانطور نشان خواهیم داد این سیگنال دارای ضریب اعوجاج کمتری نسبت به سیگنال نیم‌موج است. 

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

برچسب ها : سوئیچینگ رگولاتور 75 وات , طرح توجیهی سوئیچینگ رگولاتور 75 وات , دانلود سوئیچینگ رگولاتور 75 وات , برق , سوئیچینگ رگولاتور , ضریب اعوجاج سیگنال یکسو شده , رگولاسیون ولتاژ , دانلود طرح توجیهی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر