امروز: دوشنبه 3 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پاورپوینت داربست و اصول آن،pptx،در 45 اسلاید

پاورپوینت داربست و اصول آن،pptx،در 45 اسلایددسته: عمران
بازدید: 16 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 1650 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 45

این پاورپوینت در مورد داربست و اصول آن در 45 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل داربست و اصول آن،داربست،scaffolds،ساخت داربست‌ها ،مخاطرات داربست،نکات اجرایی داربست،داربست و داربست بندی وومنابع می باشد

قیمت فایل فقط 6,600 تومان

خرید

این پاورپوینت در مورد داربست و اصول آن در 45 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل:  داربست و اصول آن،داربست،scaffolds،ساخت داربست‌ها ،مخاطرات داربست،نکات اجرایی داربست،داربست و داربست بندی و...ومنابع می باشد

انواع داربست

داربست ها انواع گوناگونی داشته که در بخش زیر آن ها را برای شما شرح خواهیم داد:

داربست های چوبی

این گونه داربست ها اغلب به صورت ثابت بوده و برای ساخت این نوع داربست ها از گوب های گرد و یا نردبان های مخصوص استفاده می گردد. به طور کلی هر گاه برای برپا کردن داربست، از تخته، خرک و پل موقت استفاده شود داربست ایجاد شده را داربست چوبی نامند.

در اشکال زیر می توانید چند نوع داربست چوبی را مشاهده کنید:

داربست چوبی داربست چوبی داربست چوبی

نقاشی ساختمان در تهران

داربست فلزی

این نوع داربست ها، از لوله های فولادی با قطر ۴۸٫۳ میلیمتر که به آن ها اصطلاحا لوله ۵ سانتیمتری گفته می شود تشکیل شده اند. این لوله های دارای حداقل ضخامت ۴ میلیمتر بوده و به وسیله بست های مربوطه مونتاژ می گردند. در شکل زیر می توانید نمونه ای از آن را ملاحظه نمایید:

داربست فلزی

داربست های معلق

این نوع داربست ها، در واقع داربست هایی هستند که به دیوارهای ساختمان تکیه داشته و در مکان هایی که برپاسازی داربست از سطح زمین غیر ممکن است، مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع داربست ها از سطح ساختمان به صورت سکو بیرون زده و به همین جهت به آن ها داربست معلق یا سکوی پیش آمده گفته می شود.

تبلیغات: ترموود چیست

در شکل زیر می توانید این نوع داربست را ببینید:

داربست معلق

انواع داربست معلق

داربست پایه دار

این نوع داربست، برای مواردی که برپایی سریع داربست ضرورت داشته باشد، مفید هستند. با این حال این نوع داربست نیز نبایستی بیش از سه ردیف داشته باشند. علاوه بر آن ارتفاع سکوی کار در بالای سطح زمین یا طبقه ای که داربست پایه دار روی آن قرار می گیرد نیز نبایستی از ۴٫۵ متر تجاوز نماید.

در این داربست می بایست پایه ها را کاملا ثابت نگاه داشته و مهار نمود. به علاوه به جهت بالا رفتن و پایین آمدن از نردبان استفاده می شود. در شکل زیر می توانید این نوع داربست را مشاهده بفرمایید:

داربست پایه دار

داربست پایه دار

برپاسازی داربست

داربست ها همانند هر تجهیزات ساختمانی، انواع مختلفی داشته و هر کدام نیز کاربری مخصوص خود را دارا می باشند. در حقیقت داربست ها از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که پیش از برپاسازی آن ها، بایستی با این اجرا آشنایی کامل داشت. در ادامه به معرفی اجزای داربست ها خواهیم پرداخت.

اجزای داربست ها

۱- ستون داربست

ستون داربست عبارت است از لوله قائمی که تکیه گاه عمودی داربست را تشکیل می دهد. این لوله در واقع منتقل کننده بار داربست به زمین بوده و می بایست آن را به صورت قائم یا کمی متمایل به ساختمان نصب نمود. معمولا طول این لوله حدود ۶ متر بوده و به منظور اضافه کردن طول آنها از بست های برشی استفاده می کنند. در شکل زیر، لوله ستون داربست مشاهده می گردد:

ستون داربست

۲- لوله های سرتاسری افقی

لوله های افقی، داربست را به صورت طولی مهار می کنند. به همین جهت این لوله ها به عنوان ایجادکننده تکیه گاهی به صورت لوله های زیرتخته ای و دستگاه های افقی داربست عمل می نمایند. همان گونه که از نام این لوله پیداست، این لوله ها می بایست عمود بر ستون داربست نصب نمود. در شکل زیر این لوله مشاهده می گردد:

لوله های سرتاسری افقی

لوله های سرتاسری افقی

۳- لوله های زیرتخته ای

لوله های افقی، لوله هایی هستند که در میان لوله های افقی سراسری و دیوار ساختمان نصب می گدند. این لوله ها به عنوان تکیه گاه تخته های سکو عمل می نمایند. در شکل زیر می توانید نمونه ای از لوله های زیرتخته ای را مشاهده نمایید:

لوله های زیر تخته ای

لوله های زیر تخته ای

۴- شمع مایل

شمع مایل لوله ای است که بر روی زمین و یا ساختمان مجاور قرار می گیرد. در شکل زیر می توانید نوعی شمع مایل را ببینید:

شمع مایل

قیمت فایل فقط 6,600 تومان

خرید

برچسب ها : داربست و اصول آن،داربست،scaffolds،ساخت داربست‌ها ،مخاطرات داربست،نکات اجرایی داربست،داربست و داربست بندی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر